Όροι χρήσης ιστοσελίδας

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ egkimosini.com

Η χρήση του egkimosini.com (εφ' εξής: «egkimosini», «Ιστοσελίδα» ή «Διαδικτυακός τόπος») συνεπάγεται την αποδοχή των Όρων και Προϋποθέσεων χρήσης του. Στην περίπτωση που δεν τους αποδέχεστε πλήρως, μην προχωρήσετε στην οποιαδήποτε χρήση της Ιστοσελίδας!

Ο ΠΑΡΩΝ ΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.

Το περιεχόμενο του egkimosini έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα.

Επισημαίνεται ότι η χρήση της Ιστοσελίδας και του περιεχομένου του egkimosini γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.

Όλα τα κείμενα, τα γραφικά, οι εικόνες και οι πληροφορίες που παρουσιάζονται, αλλά και οποιοδήποτε άλλο υλικό συμπεριλαμβάνεται στην Ιστοσελίδα χρησιμοποιείται με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση και σε καμία περίπτωση δεν δύναται να αντικαταστήσει την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία.

Για οποιαδήποτε πάθηση ζητάτε πάντα τις συμβουλές των εξειδικευμένων ιατρών και σε καμία περίπτωση μην παραβλέψετε να ζητήσετε την ιατρική συμβουλή ειδικευμένου ιατρού εξαιτίας κάποιου άρθρου που διαβάσατε στον δικτυακό χώρο του egkimosini.

Εάν κάποιος χρήστης / επισκέπτης του egkimosini βασιστεί σε οποιαδήποτε πληροφορία παρέχεται από τον δικτυακό της χώρο, το προσωπικό του egkimosini.com, ή οποιονδήποτε εμφανίζεται στην Ιστοσελίδα, αυτό γίνεται με δική του προσωπική αποκλειστική ευθύνη.

Το egkimosini δεν ευθύνεται για το περιεχομένου τρίτων διαδικτυακών τόπων, διαδικτυακών τόπων που είναι μέσα σε πλαίσιο της ιστοσελίδας egkimosini.com, διαδικτυακών τόπων που μπορεί να εμφανίζονται στην ιστοσελίδα egkimosini.com, είτε πρόκειται για αποτέλεσμα αναζήτησης, είτε για διαφημίσεις τρίτων και δεν αντιπροσωπεύει το περιεχόμενο ή την εγκυρότητά τους.
Η χρήση ιστοσελίδων τρίτων γίνεται με δική σας ευθύνη και υπάγεται στους Όρους χρήσης των ιστοσελίδων αυτών..

Το egkimosini.com δε φέρνει ουδεμία ευθύνη, άμεση ή έμμεση για τυχόν ζημία (θετική ή αποθετική) που μπορεί να επέλθει σε οποιονδήποτε από τη χρήση του δικτυακού της τόπου ή και στοιχείων που περιέχονται σ’ αυτόν.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Αυτοί οι Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης διέπονται από τους Ελληνικούς νόμους.

Το egkimosini δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο, τα σφάλματα, την ακρίβεια ή την εγκυρότητα και γενικά για τις πολιτικές ασφαλείας και προστασίας καθώς επίσης και για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί από την χρήση συνδέσμων (links), μέσω του egkimosini.com, προς άλλους δικτυακούς τόπους, καθώς και για τις πληροφορίες που μπορεί να περιλαμβάνονται στις δικτυακές σελίδες των συνδέσμων της.

Με τη χρήση της ιστοσελίδας egkimosini.com, οι μόνες πληροφορίες που συλλέγουμε είναι τα Μη-Προσωπικά Δεδομένα χρησιμοποιώντας Cookies.